Обрано нового голову ГО «Розвиток Громади»

Переобрання голови ГО «Розвиток Громади» відбувається щорічно. За жорсткими правилами жодна особа не може двічі очолювати організацію. Така традиція започаткована з метою постійного розвитку і змін, а також для залучення нових, креативних людей з новими, відмінними поглядами та досвідом.

16 червня відбулися вибори голови Громадської організації «Розвиток Громади». Від сьогодні, на один рік керманичем організації стала Вагіла Марія, яка в минулому очолювала управління внутрішньої та молодіжної політики департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації. Після звільнення з державної служби Марія Вагіла в ГО «Розвиток Громади» займалася залученням грантів та пошуком партнерів до соціальних проектів.
Нагадаємо, що першим головою ГО «Розвиток Громади» був юрист і адвокат – Андрій Болюбаш, який нині є головою Громадської ради при ЛОДА. Другим головою організації був відомий громадський активіст та підприємець Олег Долінський, який передав естафету журналістці та телеведучій  Оксані Маруняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *